referenties


Dat Melanie een op en top eventmanager is weet ik natuurlijk al jaren. Wanneer je echter samenwerkt aan een van de grootste en complexe producties die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden (de doop van het grootste schip ter wereld 'De Pioneering Spirit' ) word je pas echt blij wanneer Melanie in je team zit.


Open, communicatief vaardig en pakt alles snel op!

Ten alle tijden rust, structuur en met een glimlach blijven door produceren.


Dat is Melanie: voor mij een rots in de productie branding!


Sander Hendrix

Producent & Regisseur

Hendrix Regie en Showproducties


==============================


Als je zelf een perfectionist bent en voor je klanten alleen het allerbeste wilt, maar tijdens een productie hoogzwanger bent…dan is Melanie de juiste persoon op de juiste plaats! Een top producer met een enorme passie voor het vak. De wensen van mijn klant wist ze uitstekend door te vertalen naar een perfecte opbouw en uitvoer van het VNSG April Fest 2014 in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Melanie schakelde moeiteloos met de verschillende leveranciers en met haar oog voor detail werden de laatste puntjes op de i gezet. Het werd een top feest! Mijn producties geef ik eigenlijk nooit uit handen, maar alleen voor Melanie maak ik een uitzondering :-) Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vaker samenwerken!

Bibian van Drie
Project Manager Events
Promissio


==============================


Enkele jaren geleden hebben we bij WOP.nl besloten om het grootste deel van onze uitvoerende organisatie uit te besteden. Ons credo is 'doen waar je goed in bent', we richten ons dan ook volledig op conceptontwikkeling en het contact met onze opdrachtgevers. Deze keuze werd ons mogelijk gemaakt door Melanie van Uitert van ProjectSupporting. Nadat zij een aantal evenementen voor ons had geproduceerd, bleek er een natuurlijke click te bestaan. Hierdoor kregen wij het vertrouwen dat deze nieuwe manier van werken een succes zou kunnen worden.


Ondertussen heeft ProjectSupporting ruim 400 evenementen voor ons geproduceerd. Het team is kind aan huis en kent onze bedrijfscultuur. Zij weten onze hoge eisen te vertalen naar alle aspecten van onze evenementen. ProjectSupporting weet hoe we over entertainment denken, kent onze visie op catering, begrijpt wat we verlangen van onze leveranciers, etc. Het is enorm lastig om de hart en ziel van een concept tijdens een evenement uit handen te geven. Bij Melanie en haar team kan dit echter met een gerust hart. Sinds 2009 werkt Melanie als freelance producent voor ons. Op deze manier kunnen wij ons weer focussen op die zaken waar wij de specialist in zijn.


Rob Wijnands

Operationeel Manager

WOP


==============================


Ik heb Melanie tijdens een productie leren kennen en haar manier van werken heeft er voor gezorgd dat wij veelvuldig zijn gaan samenwerken. Haar aandacht, perfecte voorbereiding en gedrevenheid kenmerkt wie ze is. Ze komt haar afspraken altijd na en door haar jarenlange ervaring weet zij altijd net even die kleine valkuilen te tackelen waardoor het event perfect verloopt.


Melanie heeft voor ons diverse evenementen geproduceerd bij het Dolfinarium en op locatie bij onze opdrachtgevers.


Onze opdrachtgevers hebben mij keer op keer laten weten dat ze haar manier van werken en communicatie meer dan plezierig vonden. Keer op keer heeft Melanie ervoor gezorgd dat dat de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtroffen werden.


Dennis van Overbeek

Accountmanager Hutten Partycatering

Accountmanager Dolfinarium


==============================


Hart van Holland is een locatie waar congressen, productpresentaties en evenementen georganiseerd worden. Onze opdrachtgevers zijn voor een deel organisatie bureaus, maar uiteraard doen we ook rechtstreeks zaken met bedrijven. Wij staan bekend om het hoge niveau waarop gewerkt wordt. Onze kracht zit in het meedenken met opdrachtgevers en het tot in detail uitwerken van het programma. Al onze medewerkers werken met passie, en voor ons is elk project een uitdaging. Dit verwachten we ook van onze partners. Daarom werken we graag met ProjectSupporting. Melanie en haar collega’s zijn voor ons een verlengstuk. Ze werken met dezelfde gedrevenheid, en durven out of the box te denken. Elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient. Je merkt dat er een goede voorbereiding, professionele begeleiding en geweldige assistentie achter zit.


John van Gaal

Hart van Holland


==============================


De Vries + Partners heeft voor verschillende projecten gebruik gemaakt van de diensten van ProjectSupporting en dit naar volle tevredenheid! Het is ideaal dat je bij Project Supporting krachten kunt inhuren die daarmee een deel van de verantwoordelijkheid op zich nemen. Zo hebben wij voor het evenement ter gelegenheid van het 35-jarig marktleiderschap van Opel in Nederland, een evenement met 12.000 gasten, ProjectSupporting ingeschakeld voor alle gastvrouwen/heren. Zij waren voor de gasten een duidelijk aanspreekpunt bij problemen en vragen aangaande entree, seating en algemene informatie. Tevens verzorgden zij het VIP-ontvangst. Het is heel fijn dat je ervan uit kunt gaan dat dit gehele traject vlekkeloos verloopt en dat je daar dus geen zorgen meer over hoeft te maken.


Een ander bijzonder project was een langlopend evenement voor Mercedes-Benz. In het voorjaar en

de zomer werden gedurende meerdere weekenden relaties van Mercedes-Benz op meerdere locaties tegelijkertijd uitgenodigd voor de E-Klasse Summerdrive. ProjectSupporting heeft met meerdere projectcoördinatoren op elke locatie de gehele coördinatie verzorgd, van gastenontvangst tot afstemming met de catering en de routecoördinatoren.


Na deze periode heeft Melanie diverse evenementen voor ons geproduceerd.


Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de diensten van ProjectSupporting, omdat het naast een zeer

professioneel bedrijf ook een heel plezierig bedrijf is om mee te werken!


Iris Havekes

Managing Partner

De Vries + Partners


==============================


Projectsupporting verzorgde voor HP reeds de evaluatie-rapportages voor diverse evenementen, vervolgens zijn wij ook een samenwerking aangegaan op het gebied van Projectmanagement en Promotions. Melanie heeft persoonlijk onze Event Manager voor een periode van 20 weken fulltime vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof. Het enthousiasme en de gedrevenheid in haar werk heeft geresulteerd in een projectverlenging. Wij ervaren de samenwerking met ProjectSupporting en Melanie van Uitert in het bijzonder als zeer professioneel, betrokken en accuraat. ProjectSupporting heeft voor HP een groot aantal zowel strategische, grote als kleine evenementen voor onze klanten, partners en medewerkers met veel succes georganiseerd. Wij kunnen een samenwerking met ProjectSupporting van harte aanbevelen!


Jolanda Peek

Manager Global Brand & Communications

Hewlett-Packard Nederland B.V


==============================


Van der Bruggen en Verwiel Eventmarketing kiest zeer bewust voor samenwerking met ProjectSupporting. Het grote voordeel van ProjectSupporting is dat men professionele krachten op tijdelijke basis kan leveren. In een branche waar het vaak hollen of stilstaan is, betekent de inzet van ervaren tijdelijke krachten een fundamenteel onderdeel van je bedrijfsvoering. Het probleem is echter dat je vaak toch onervaren mensen krijgt, die je dan toch volledig dient in te werken.

Zo niet bij ProjectSupporting. De mensen van ProjectSupporting hebben een ruime ervaring en kunnen direct ingezet worden. Wij hebben bij diverse projecten samenwerking gezocht met ProjectSupporting. Naast diverse consumentenacties voor TPG Post waarbij ProjectSupporting zorgde voor de gehele coördinatie van het standpersoneel, verzorgden zij ook projectmatige ondersteuning bij projecten die wij produceerden voor Bacardi Martini, BMW Group Nederland en Volvo Nederland, waarbij Melanie als producer voor ons werkte en het hospitalityteam van ProjectSupporting werd ingezet.


ProjectSupporting onderscheidt zich in een grote mate van betrokkenheid en verantwoordingsgevoel in de

realisatie van haar werkzaamheden en is daardoor van harte aan te bevelen!


Dorine van der Bruggen

Commercieel directeur

Bruggen Verwiel Eventmarketing


==============================


Het organiseren van een evenement of beurs bestaat uit veel facetten. Alles is vooraf goed geregeld maar er blijft tijdens een evenement nog veel te doen. Ook kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen die direct moeten worden opgelost. ProjectSupporting werd ingezet om tijdens de drukke werkzaamheden van een evenement ondersteuning te bieden bij het project management. Onze eerste kennismaking is zeer geslaagd te noemen.

Wij hebben de samenwerking als bijzonder aangenaam ervaren. ProjectSupporting was direct inzetbaar en handelde efficiënt en professioneel. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar, voor U: een aanrader!


Marc van Aalst

EventMasters