ProjectSupporting is een productiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van zakelijke evenementen. Het team van ProjectSupporting bestaat uit Melanie van Uitert en een team van freelance professionals. ProjectSupporting werkt in opdracht van event agencies en eindopdrachtgevers. Onze kracht zit in de vertaling van een creatief concept naar een strak georganiseerde productie.

Naast de productie van zakelijke evenementen zijn wij actief in de functie van stagemanager en projectmanager voor diverse opdrachtgevers en functioneren wij bijzonder sterk als het gaat om strakke planning en organisatie.

Sinds 2010 is Melanie van Uitert zonder vast productieteam actief in de productie van evenementen, maar vindt er nog wel bemiddeling plaats van freelance professionals.

Onze manier van werken is praktijkgericht en flexibel. Een langdurige relatie met onze opdrachtgevers is ons uitgangspunt, maar we voeren ook eenmalige opdrachten uit.

Passie voor het vak, persoonlijke betrokkenheid bij ieder project, 100% drive, resultaatverantwoording durven dragen en steeds weer streven naar een beter resultaat in welke vorm dan ook, is een succesformule gebleken waarmee we reeds een relatiebestand opgebouwd hebben waar we meer dan trots op zijn.

Maar wat kunnen we voor u betekenen?